İnternette Marka Oluşturma

Yeni markanızı internet sayesinde müşterilerinizle buluşturun. Marka oluşturma emek ve süre isteyen bir şey. Üzerinde ciddi bir süre düşünülmesi ve aynı zamanda planlı gidilmesi gerek bu sürecin başlıca aşamalarını anlatmaya çalıştık. 

Markanız için 4 Temel Hizmet

  • Websitesi
  • Sosyal Medya
  • Google Reklamları
  • Facebook Reklamları

 

Güçlü ve Etkili Web Sitesi Tasarımı

 

 

 

 

İşletmenizi kısa süre içinde tanınan bir marka haline getirmek için şık bir websitenizin olması gerek aynı zamanda karmaşık olmayan bir websitesi olması gerek. Kullanıcılarınızın her şeyi kolayca bulması en önemli unsurlardan biridir. Artık insanların büyük bir çoğunluğu internet sitelerine ziyareti mobil olarak yapıyor.

Mobil bir site olmazsa olmaz zira Google'da mobil tarafı olmayan siteleri aşağı düşürüyor. Google gibi arama motorlarında üst sıralarda çıkmanız için SEO uyumlu olarak kurgulanır. İşletmenizin kurumsal marka çizgilerini en belirgin şekilde yansıtırken müşteri adaylarınıza aradıkları bilgiye hızlı ulaşmalarını sağlayan pratik kullanım sağlar.

 

 

Google Arama Reklamları ile Üst Sıralarda Olun!

 

 

Yeni kurulan markanız ve yeni işletmeniz için Google reklamlarını başta Google AdWords arama reklamları olarak işletmenize en hızlı şekilde en etkili dönüşü getirecek şekilde kurgular.

Size en kısa sürede en fazla kar getiren hizmet ve ürünlerin reklamlarına yatırım yapmanızı sağlarken, reklamlarınızı mümkün olan en doğru hedef kitleye göstermek için çalışır. Böylece internette marka oluştururken satın alma sürecinde henüz araştırma halindeki müşteri adaylarına ulaşırsınız. 

 

 

Sosyal Medya ile Etkileşimi Arttırın!

 

 

İnternette marka olmak ya da markanızı internet üzerinde güçlendirmek için markanıza uygun bir şekilde sosyal medya hesaplarınızı hazırlar, markanıza uygun çizgiler ile işletmenize uygun kapak, profil ve gönderi tasarımlarını aylık ve haftalık planlar ile hazırlar ve değişen gündeme paralel olarak sosyal medya hesaplarınızı takip eder.

İşletmenizin potansiyel müşterilerinin sosyal medya üzerinden işletmeniz ile etkileşime geçmesini sağlar.

 

 

Facebook reklamları ile erişimi arttırın!

 

 

Facebook reklamlarını işletmenizin pazarlama ve satış hedeflerine uygun olarak hazırlar. Markanızın beklentilerine uygun olarak gönderi, yerel işletme, bilinirlik, potansiyel müşteri bulma, video reklamlar gibi Facebook reklam modellerini verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.